Începând cu sezonul 2021 vă oferim serviciul de presare a propriilor fructe (mere sau pere) și vi le transformăm în suc 100% natural, gustos și plin de savoare.

Procesul presupune pasteurizare la 82 de grade, fără adaos de apă, zahăr, conservanți sau coloranți și asigurăm un termen de valabilitate de minimum 12 luni în condiții de depozitare normale (între 5 și 20 de grade Celsius)

Fructele trec prin următoarele etape: Spălare, Tocare, Presare, Ambalare iar dumneavoastra puteți urmări indeaproape intreg procesul tehnologic până la produsul final – sucul ambalat in punga Bag in box.

În funcție de soiul fructelor, de momentul culegerii și de modul de depozitare, utilajele noastre pot asigura un randament între 50 si 75%, din 100 kg mere rezultând între 50 și 75 litri de suc.
Preturi:
Suc in punga cu robinet (bag-in-box) 3 litri:
Serviciu de procesare si ambalare: 12 lei/ pungă, include punga cu robinet.
Se acordă reduceri în funcție de cantitatea procesată.
Opțional, putem asigura ambalarea și etichetarea sub brand propriu.
Important!
Cantitatea minimă de procesat este de 100 kg de mere
Serviciul de procesare și ambalare se realizează pe bază de programare cu minim 3 zile in avans.
Programările se pot face pe email la mardebran2011@yahoo.com sau la telefon 0722 357 377