Despre sucul de mere "Mar de Bran"

Sucul de mere “Măr de Bran” este un produs natural, integral extras din merele culese manual și apoi presate după metode tradiționale, dar cu echipamente moderne. Sucul obținut este pasteurizat și îmbuteliat în recipienți de sticlă. Astfel, produsul rămâne complet natural, păstrându-și savoarea și prospețimea pe o perioadă îndelungată. În tot acest timp, producerea sucului de mere este atent supravegheată pentru a fi îndeplinite toate standardele de calitate și normele de sănătate.

Sucul de mere ”Măr de Bran” NU are adaos de apă și NU conține conservanți, coloranți sau îndulcitori. Aspectul ușor tulbure denotă consistența crescută în componente benefice pentru sănătate, conținute în pulpa fructului, fapt atestat în buletinele de analiză Larex.

Gustul este deosebit de versatil, lejer, dulce-acrișor, potrivit pentru orice moment al zilei: dimineața, la micul dejun, la masa de prânz din timpul săptămânii, fie ea și la birou ori poate la un dejun de afaceri.

Copiii vor aprecia culoarea, parfumul și gustul delicios de mere, iar părinții vor fi multumiți să le poată oferi o băutură naturală și sănătoasă.